یکشنبه ۲۴ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۸:۵۸
شهادت، شریفترین مرگ است

حوزه/ حجت الاسلام و المسلمین آشنا گفت: باارزش ترین انتخاب، برای بهترین افراد است؛ و شهادت، انتخاب بهترین انسان ها است.

حجت الاسلام و المسلمین سید علی آشنا دبیر ستاد رسیدگی به امور مساجد شهرستان آمل در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه در ساری، با اشاره تهاجم وحشیانه استکبار جهانی به ایران اسلامی و شهادت رهبر معظّم انقلاب امام سید علی خامنه ای، اظهار داشت: انسان ها در معرض انتخاب های فراوان قرار می گیرند و هر کس، فراخور شخصیت خود، انتخاب می کند.

وی با اشاره به انسان هایی که در مسیر زندگی دنیا بهترین انتخاب را دارند، خاطرنشان کرد: پشتوانه بهترین انتخاب، آن است که انسان بهترین باشد، انسان باید بداند که در معرض خداوند متعال است؛ اگر وجود حضرت حق جلّ جلاله را در این دنیا درک کرده باشیم، انتخاب های ما انتخاب هایی است که مطابق دستور و خواسته های الهی باشد.

دبیر ستاد رسیدگی به امور مساجد شهرستان آمل، بیان کرد: برخی از افراد در بین ما هستند که ابتدا منقطع می شوند و در ادامه متصل می گردند و به شهد شهود در منظر خداوند می رسند، آنها بهترین انتخاب ها را دارند؛ چرا که مبنای ما این حدیث شریف نبوی (ص) است که با فضیلت ترین و با ارزش ترین مرگ، کشته شدن در راه خداوند متعال و شهادت است. «عَنِ اَلصَّادِقِ (ع) قَالَ قَالَ رَسُولُ اَللَّهِ (ص) : أَشْرَفُ اَلْمَوْتِ قَتْلُ اَلشَّهَادَةِ» (بحار الأنوار، ج: ۹۷، ص: ۸)

حجت الاسلام و المسلمین آشنا ابراز کرد: ارزشمندترین انتخاب، برای افرادی است که بهترین باشند و با ارزش ترین باشند و شهدا افرادی هستند که در مسیر عادی زندگی، بهترین انتخاب را دارند حتی برای انتخاب مرگ و موت، بهترین نوع مرگ را برمی گزینند، شهدا هستند که در معرکه عشق بازی با خداوند نرد عشق باختند. در روایت آمده که بالاتر از هر خوبی، یک خوبی دیگر وجود دارد؛ الا شهادت، که بالاتر از شهادت، دیگر، خوبی وجود ندارد.

وی با اشاره به این نکته که هر کشته شدنی، مصداق شهادت نیست، تأکید کرد: بر اساس منابع اسلامی، حتی برخی از افراد که در جنگ ها کنار پیامبر خدا (ص) جنگیده اند و کشته هم شده اند هم شهید محسوب نمی شوند؛ چون نیت درستی نداشتند و از این رو رسول خدا (ص) نسبت به آنها بیان می دارند که آنها صرفا کشته شده اند.

دبیر ستاد رسیدگی به امور مساجد شهرستان آمل، یادآور شد: معیار در شهادت آن است که اولا نیت خالصانه و ثانیا در راه خدا و در راه تحقق رسالت دینی باشد، شهید کسی است که در راه دفاع از دین ناب ولایی کشته شده باشد و با احساس مسئولیت و تعهدی که در محضر خداوند دارد، برای گسترش معارف الهی و دینی قدم گذاشته باشد.

وی تصریح کرد: شهید کسی است که برای رضای خداوند متعال، از مرزهای سرزمین های اسلامی دفاع کند و با نیت خالصانه کشته شود. این عمل صالح، مصداق «جهاد فی سبیل الله» و کشته شدن در این راه، شهادت است. ان شاء الله خداوند ما را در مسیر راه شهدا قرار بدهد.

انتهای پیام. /

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha